Corona hjælpetrøje

01. June 2020

Kære håndboldvenner, fans og øvrige interessenter – vi har brug for jer nu 🙏

Vi har brug for din støtte til at købe en (eller flere) af denne ”støtte t-shirt”, hvoraf hver en krone af overskuddet tilfalder HF Mors & Thisted IK og dermed børne og ungdomsarbejdet, samt talentudviklingen i klubberne

T-shirten er en lækker Hummel bomulds t-shirt og den koster kr. 299,-

Du skriver i kommentarfeltet hvor mange og hvilken str. du vil købe (116 – 128- 140 – 164 – S- M – l – XL – XXL –XXXL) og overfører med det samme pengene på:

MobilePay nr. 25609 (skriv navn og også gerne antal og str.)

De første T-shirts kan afhentes den 1. juli i både Thy Hallen og Sparekassen Thy Arena – Mors eller efter nærmere aftale.

Hvis man ønsker at støtte, men ikke ønsker en t-shirt, kan man sende penge på samme nr. med teksten ”støtte”

Vi siger jer alle stor tak på vegne af spillere & ledere i begge foreningerne.

Kontakt:

HF Mors, Lars Svane Nielsen, 30 62 43 04

Thisted IK, H.C Andersen 49 40 29 88

Morten Kirk Olesen, i vores område kendt som Morten O. med opvækst i VIF Mors og HF Mors og nogle gode sæsoner i Mors-Thy Håndbold frem til 2011, har som en af de første investeret i støtte t-shirten.

Morten stopper karriere når hans kontrakt udløber den 30/6 og går All in på hans fys. klinik i Aabyhøj i Århus.

Læs mere om det på dette link: https://stiften.dk/artikel/h%C3%A5ndbold-har-p%C3%A5-mange-m%C3%A5der-v%C3%A6ret-en-luksusting-for-mig?fbclid=IwAR0qP6Gca8okP7O513npcTxGrHSFc_f5DMIJ-dFd39-cOAcTMEnrOhOu_-4

Morten har sendt denne hilsen til jer alle

husk at købe din hummel støtte t-shirt til kr. 299,- på MobilePay 25609 – skriv antal og str. i beskeden og gerne i det andet opslag.