Vigtigt Thy Chancen 2020

11. November 2020

Vigtig information om Thy Chancen 2020

På grund af Corona-restriktionerne udtrækkes alle gevinster, også de fire hovedpræmier, der normalt vindes med nøgle, i år på konvolutnummer. Det er derfor ikke muligt at prøve sin nøgle hos Højland Biler A/S i weekenden den 14. og 15. november.

Alle 215 vindernumre offentliggøres fredag aften den 13. november på Thisted Postens hjemmeside www.thistedposten.dk , Højland Bilers hjemmeside www.hojlandbiler.dk og på Thy Chancens facebookside www.facebook.dk/thychancen. Derudover bringes vindernumrene også Thisted Posten.

Gevinster kan afhentes hos Højland Biler på Vilhelmsborgvej 17 i Thisted. Er man utryg ved at afhente gevinsten fysisk, kan man tage et billede af Thy Chancen konvoluttens nummer og sende dette samt kontaktoplysninger til kh@hojlandbiler.dk.

Gem din konvolut! Er en eller flere af de fire hovedpræmier ikke afhentet senest den 30. november, udtrækkes nye vindernumre til disse gevinster, og de nye vindernumre offentliggøres den 4. december. Gevinsterne på disse nye numre kan afhentes indtil den 7. december.