Coronaretningslinier fra 24.10.20 (1)

24. October 2020

Med regeringen og sundhedsmyndighedernes seneste udmelding om at lukke yderligere ned for samfundet ved at begrænse forsamlinger til maximalt 10 personer, sætter Dansk Håndbold Forbund fra mandag den 26/10 alle breddekampe over U19 og op til og med 2. division på pause.

Vi er kede af, at vores voksenmedlemmer igen skal undvære at spille håndboldkampe, da det er en vigtig del af sporten. Samtidig er vi glade for, at vi trods alt kan fastholde aktivitet på halgulvet for vores børn og unge. Som DHF´s formand udtaler: "Det er helt essentielt for deres sundhed – både mentalt og fysisk – at de får lov at komme ud og dyrke deres fritidsaktiviteter”.

Vi har siden regeringens udmelding i går fået nogle henvendelser fra forældre, som er i tvivl om, hvorvidt deres børn må fortsætte med træning og kampe. Som klub vælger vi at følge de retningslinjer, som DHF melder ud, og pt. er det altså, at vores børn og unge godt må træne håndbold og spille kampe. Så indtil andet meldes ud er dette altså gældende.

Hvis man som forælder ikke ønsker at ens barn skal deltage i træning og kamp bedes man hurtigst muligt give træneren besked.

På bestyrelsens vegne,
Birgitte Lukassen

Link til DHF´s pressemeddelelse: https://www.dhf.dk/…/nyheder/haandboldkampe-for-seniorer-p…/

Link til DHF´s side vedr. spm.og svar ang.Corona:
https://www.haandbold.dk/…/retningslin…/spoergsmaal-og-svar/