Strategier TIK Håndbold

Strategier TIK Håndbold 2009 – 2015

TIK ER en håndboldklub for børn, unge og voksne. Håndboldklubben træner i Thisted i Thy Hallen og Rolighedshallen. Den medlemsvalgte bestyrelse i TIK har det overordnede ansvar for klubbens drift.

HVORFOR STRATEGI:
Bestyrelsen tror på at alles dagligdag bliver noget lettere, hvis alle ved, hvor vi skal hen/hvilken vej vi går.

MISSION (HVORFOR ER VI HER):
TIK Håndbold skal være et attraktivt, sjovt og sundt sportstilbud til områdets børn, unge og voksne. TIK skal bidrage med gode oplevelser og et godt socialt samvær for klubbens medlemmer.

VISION (LEDESTJERNE):
Klubben med det bedste tilbud til bredde og elite

Ungdom – TIK skal være repræsenteret i de bedste ungdomsrækker fra u10 til u16 – gerne med både vores drenge og pige hold, men mindst med et hold i hver årgang.

Senior – TIK skal være repræsenteret i den bedst mulige række på herreside (pt. 3.division) samt i 2. division på damesiden.

VÆRDIER:
Glæde, ærlighed og åbenhed
Respekt og hjælpsomhed
Fairplay
Økonomisk ansvarlighed
Fællesskab – også på tværs af klubbens hold

MÅL:
Vi vil være en af Danmarks bedste ungdomsklubber
Vi vil være et godt tilbud til både bredde og elite
Vi vil have et tilbud, der fastholder spillere i U14-U16 og U18
Vi vil have større opbakning til klubbens hjemmekampe
Vi vil have dygtige trænere og ledere