Afslutningsfest sæsonen 2016/17

Så er det nu, I skal til årets fest i håndboldklubben.

Tirsdag d. 18. april fra kl. 17.00 – 20.00 afholdes Thisted IK Håndbolds afslutningsfest i Thyhallen for trænere, spillere, forældre, søskende til spillere, samt bestyrelses- og udvalgsmedlemmer i Thisted IK Håndbold.

Festen starter kl. 17.00 med spisning i hallens cafeteria.
Vi skal i løbet af aftenen have hyldet alle spillerne for deres indsats i sæsonen, og der vil være en personlig gave til alle fremmødte spillere.
Og så skal vi selvfølgelig have vores traditionsrige amerikanske lotteri, hvor der plejer at være en masse gode gevinster – så husk lige at medbringe kontanter.
Prisen for dette arrangement incl. mad er kun kr. 80,00 pr. person.
Vi håber, at rigtig mange af jer har lyst til at deltage i dette arrangement, så vi kan få en hyggelig aften sammen.
Overskuddet fra aftenens arrangementer går igen i år til ungdomsarbejdet i Thisted IK Håndbold.
Betaling skal ske via Conventus på hjemmesiden http://thisted-ik.dk/politikker/kontingenter-tilmeldinger/ senest fredag d. 7. april 2016